• Geef uw werkplek op kantoor een upgrade

  Voor iedereen die terugkeert naar kantoor - of u nu in een kleine of grote kantoorruimte werkt, 5 dagen per week of minder - is het uiterst belangrijk om een werkplek te hebben waar u de juiste balans kunt vinden tussen focus en interactie met uw collega's. Dit was het geval voor COVID-19 en is nu nog steeds het geval.

  Nieuw is echter de behoefte aan voldoende persoonlijke ruimte als we met anderen in dezelfde ruimte werken. Wat ook nieuw is, is dat veel teams die elkaar vroeger altijd face-to-face zagen, nu verspreide teams zijn waar teamleden op verschillende locaties werken.

  Om de fysieke afstand tussen mensen te overbruggen, bieden we een breed scala aan persoonlijke werkplekoplossingen die creativiteit triggeren, interactie stimuleren en samenwerken - op (veilige) afstand - faciliteren.


  BUREAUSCHERMEN

  Eenvoudig bureaus van elkaar scheiden

  Met de multifunctionele ELEMENTS bureauschermen creëert u eenvoudig uw eigen gepersonaliseerde werkplek, afgestemd op uw werkzaamheden. Zodat u uw werkplek aan uw behoeftes kunt aanpassen en op een veilige manier kunt samenwerken met uw collega’s.

  Een andere flexibele oplossing om snel een veilige opstelling in kantoorruimtes te creëren zijn de mobiele scheidings(white-)borden uit het Care&Share assortiment. Maak aantekeningen, deel uw ideeën en werk samen op een veilige afstand - direct aan uw bureau of tijdens workshops en brainstormsessies.

   

  Ontdek Elements Ontdek Care & Share

  WHITEBOARDS & GLASBORDEN

  Visualiseer uw planning & ideeën

  Het kunnen visualiseren van ideeën, het maken van een snelle tekening of een projectplanning op een whiteboard is iets wat niet alleen waardevol is in vergaderruimtes, maar ook op of bij uw persoonlijke werkplek. Het beschikbaar hebben van een whiteboard in de buurt van uw eigen bureau kan helpen om een duidelijk overzicht te houden van de to-do's voor deze week en volgende week. Maar het kan ook helpen om uw ideeën te visualiseren tijdens discussies of videoconferenties met klanten of collega's.

  Om aan te sluiten bij moderne kantooromgevingen en werkmethoden bieden wij een breed scala aan frameloze glasborden en whiteboards, zoals de stijlvolle ESSENCE-whiteboards met afgeronde hoeken of de BOARD-UP-whiteboards die flexibel kunnen worden gerangschikt om een op maat gemaakte XL-visualisatiewand te creëren.

   

  Ontdek ESSENCE  Ontdek BOARD-UP

  Magic-Charts

  Altijd een whiteboard of flipchart bij de hand

  Als u regelmatig van werklocatie verandert binnen het kantoor of het combineert met werken vanuit huis, kunt u de statische Magic-Chart whiteboard en flipchart folies eens proberen. Deze plakt u eenvoudig op elk glad oppervlak en kunt u weer verplaatsen als u klaar bent. Weet u niet zeker of er een vergaderruimte beschikbaar is of wilt u dat iedereen zijn of haar ideeën op een veilige afstand van elkaar visualiseert?

  Neem de Magic-Charts mee en visualiseer waar u ook bent. Ze kleven aan elke deur, muur of raam door middel van een statische lading. De Magic-Charts zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten (van 10x20 cm tot 90x120 cm), die ook perfect met elkaar te combineren zijn.

   

  Ontdek Magic-Charts

  AKOESTISCHE PRIKBORDEN

  Houd geluidsoverlast op afstand

  Mensen om u heen die bellen, praten of een video bekijken, kunnen zeer storend zijn als u zich moet kunnen concentreren op uw taken. Hier zijn de BOARD-UP akoestische prikborden een effectieve oplossing om het geluidsoverlast in (open) kantoren te verminderen. Dankzij hun PET-kern hebben ze een positieve invloed op de concentratie, de productiviteit en het welzijn op kantoor.

  Naast de akoestische functionaliteit zijn deze elegante designpanelen ook als prikbord te gebruiken. Bevestig eenvoudigweg notities, to-do's, tekeningen of  favoriete foto's met pushpins. De akoestische prikborden kunnen ook perfect worden gecombineerd met de bijbehorende BOARD-UP whiteboards om een op maat gemaakte XL-visualisatiewand te creëren.

   

  Ontdek nu

  Accessories

  Neem uw eigen accessoires mee

  Om te kunnen beginnen met visualiseren, moet u er ook voor zorgen dat er voldoende accessoires zijn, zoals markers, magneten, pushpins en reinigingsmiddelen. U kunt ook overwegen om persoonlijke accessoiresets voor uzelf en uw teamleden te maken. Dit heeft verschillende voordelen:

  • u hoeft geen accessoires te delen met anderen
  • geen zorgen meer of er wel accessoires aanwezig zijn
  • neem u accessoires mee naar andere locaties, bijvoorbeeld naar uw thuiskantoor.

  Wist u dat wij ook een heel scala aan stijlvolle en duurzame houten accessoires aanbieden? Onze collectie WOODEN accessoires bestaat uit houten magneten, push-pins, markerhouders, accessoirehouders, een whiteboard-wisser en papierhaken.

   

  Ontdek WOODEN Ontdek SETS & KITS

  Neem contact op


  Wilt u meer weten over deze oplossingen voor uw werkplek?

   

  Legamaster B.V.

  Tel. : (+32) (0) 15280101
  Email : infobelux@legamaster.com