•  

  Ontdek hoe Google Services een revolutie teweeg kan brengen in de onderwijsomgeving en hoe het leerpotentieel kan vergroten. Verdiep jezelf in een wereld vol eindeloze mogelijkheden om je doelstellingen te bereiken en te overtreffen.

   


  EVOLVE 2
  Bouw met ons mee aan het onderwijs van morgen

  Ervaar hoe intuïtief en interactief leren kan zijn met EVOLVE 2 van Legamaster. Dit touchscreen is perfect om jouw lessen tot leven te brengen, of het nu gaat om groepswerk of boeiende lesstof. Dankzij de Google-certificering kun je al jouw favoriete educatieve apps probleemloos integreren. Geniet van uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, een strak ontwerp en een besturingssysteem dat altijd up-to-date is.

  • Dynamisch Leren: Utilization of interactive methods tailored to the needs of learners
  • Google Integratie: Effective use of Google Tools to enhance learning efficiency
  • Duurzaam en milieuvriendelijke technologieën

  EXPLORE 2 + Google-gecertificeerde Navigator
  Open new horizons of education

  Met de EXPLORE 2 touchscreen en de Google-gecertificeerde Navigator (EDLA) verleg je de grenzen van traditioneel onderwijs. Ontdek hoe je creativiteit en samenwerken in de leeromgeving een nieuwe dimensie kunt geven. Duik in een wereld waar slimme technologie en interactiviteit hand in hand gaan.

  • Geavanceerde technologie: gebruik van innovatieve technologieën voor een nieuwe leerervaring
  • Flexibiliteit: toegang tot Google Play en Microsoft 365 voor flexibele leermogelijkheden
  • Groene technologie: gebruik van ecologisch duurzame technologieën

  Een Nieuw Tijdperk van Samenwerking:
  Hoe Google Services (EDLA) het Spel Verandert

  Duik met ons in de wereld van Google Services (EDLA) en ontdek hoe deze nieuwe trend in het onderwijs wordt ingezet. In onze nieuwste blogpost verkennen we de vele functies en mogelijkheden die deze technologie leerkrachten en leerlingen biedt. Na een introductie van de innovatieve functies van onze oplossingen, richten we ons op de mogelijkheden van Google Services in het onderwijs. We nodigen je uit om samen met ons te bekijken hoe deze tools de manier waarop we leren en lesgeven een nieuwe invulling kunnen geven. Laat je inspireren en ontdek hoe deze ontwikkelingen het dagelijks leven in het onderwijs kunnen veranderen in een echt inspirerende leerervaring.

  Wij zijn de GO-TO-PARTNER voor onderwijsinstellingen

  Bij Legamaster geloven we dat creatief en collaboratief leren het onderwijs kan en zal veranderen. We willen dat je niet alleen onze producten gebruikt, maar dat je profiteert van de innovatieve toegevoegde waarde die ze bieden.

  We streven er niet alleen naar om scholen uit te rusten met de nieuwste technologie, maar ook om te demonstreren hoe onze intuïtieve en interactieve touchscreens optimaal gebruikt kunnen worden om het leren te naar een nieuw niveau te tillen.

  Onze oplossingen zijn veel meer dan alleen een product: het omvat een compleet pakket met persoonlijk advies, ondersteuning ter plaatse en een uitgebreide garantie van 8 jaar. Als onderdeel van de edding Group en als voorstanders van het 1% for the Planet initiatief richten we ons consequent op duurzaamheid in alle aspecten van onze activiteiten, van productie tot afvalverwerking. Door geavanceerde technologie en ecologisch bewustzijn te combineren, streven we ernaar niet alleen het dagelijks leven van onze klanten te verbeteren, maar ook actief bij te dragen aan de bescherming van onze aarde.

  Ben je klaar om de leeromgeving te transformeren in een plek vol creativiteit en efficiëntie? Plan een persoonlijk gesprek met één van onze experts en laten we samen jouw het onderwijs transformeren.

  Legamaster - Waar innovatie en duurzaamheid elkaar ontmoeten.

  Meer informatie over onze inzet op het gebied van databescherming en de manier waarop wij met onze producten en oplossingen bijdragen aan de bescherming van het milieu.