•  

  Open nieuwe horizonten:

  De nieuwe DISCOVER 2 Professional Displays

  Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Discover 2 Professional Display: Als doorontwikkeling op de eerste productgeneratie bieden de Disover displays uit de 2e serie een bewezen kwaliteit in combinatie met nieuwe functies. Met name gericht op de veelgevraagde en snelgroeiende markt van displays voor het weergeven van publieke informatie, biedt de Discover 2 een aantal interessante nieuwe mogelijkheden.
   
  Ontdek de functionaliteiten op het gebied van signage en informatieweergave met de Discover 2 Professional Display van Legamaster.


   

  Intuïtieve bediening en een nieuwe gebruikersinterface

  De nieuwe Discover 2-displays bieden een scala aan gebruiksvriendelijke functies met directe toegang via het startscherm. Door middel van de mediaspeler heb je toegang  tot alle media en content op het display, kun je nieuwe media toevoegen via een QR-code en afspeellijsten maken met lokale content voor digital signage. Via het 'input menu' kun je verschillende bronnen te selecteren en onder 'Instellingen' vind je alle mogelijkheden met betrekking tot schermconfiguratie. Het menuonderdeel 'Alle apps' geeft toegang tot reeds geïnstalleerde apps. Je kunt ook nieuwe apps toevoegen. De apps E-Share (t.b.v. screensharing) en LoopSign (t.b.v. signage) zijn al op het scherm geïnstalleerd, maar vereisen afzonderlijke licenties voor activatie - er is echter wel een gratis proefperiod beschikbaar. Rechtsonder in het scherm zijn statusindicatoren weergegeven met betrekking tot wifi-ontvangst, ethernet en USB-verbindingen. Deze zijn alleen zichtbaar wanneer ze geactiveerd zijn.

   

   

  Narrow Casting & Digital Signage-functionaliteit

  De Discover 2-serie is niet alleen een perfect presentatiemedium in een corporate of educatieve omgeving. De nieuwe productlijn biedt ook een unieke en gebruiksvriendelijke manier om inhoud van mobiele apparaten naar het scherm over te brengen en er een afspeellijst van te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een automatische aan/uit-functie in te stellen, inclusief autoplay en dagplanning, om de content te tonen. Bovendien hebben we de LoopSign, een app voor digitale signage-oplossingen, al voorgeïnstalleerd op de displays. Hiermee kun je centraal content beheren en afspelen, waardoor het een ideale aanvulling is op de ingebouwde streaming-functionaliteit. Dit maakt de Discover 2-displays ook uitermate geschikt als digitale signage-oplossingen.

   

   

  Ervaar moeiteloze beeldrotatie van landschap naar portretweergave 

  Ontdek de geavanceerde functie van automatische beeldrotatie op het Legamaster Discover 2-display, speciaal ontworpen voor gebruik als digitaal signage-scherm. Deze geïntegreerde mogelijkheid zorgt voor een automatische detectie van de oriëntatie van het scherm en het beeld dienovereenkomstig wordt geroteerd.  Hierbij zijn geen handmatige tussenkomst of speciale instellingen vereist. Geniet van dezelfde intuïtieve functionaliteit die je gewend bent van een smartphone of tablet. De optie is standaard ingeschakeld in het instellingenmenu, maar kan indien gewenst ook worden uitgeschakeld.

  Creëer indrukwekkende videowalls met de tiling-functie

  Ga aan de slag met de ingebouwde tiling-functie van de Legamaster Discover 2-displays, waarmee je moeiteloos en efficiënt videowalls kunt creëren. Deze functie maakt gebruik van een eenvoudige daisychain-verbinding van het ene scherm naar het volgende (door middel van HDMI output). Nadat alle schermen zijn aangesloten, kunt je via het instellingenmenu eenvoudig de positie van elk display aangeven, waarna het beeld automatisch wordt aangepast voor een correcte weergave. Met de Discover 2 kun je videowalls creëren tot 3x3 schermen, zonder extra hardware in te zetten. Houd er echter wel rekening mee dat alleen gelijkmatig geconfigureerde opstellingen mogelijk zijn, waarbij de videowall een beeldverhouding van 16:9 heeft (vier of negen displays). Als een andere beeldverhoudingen gewenst is, dan kan dit worden gerealiseerd met behulp van extra externe hardware.