• Ontdek onze moderne MATTE Glasborden waarin elegantie en functionaliteit samenkomen. Deze magnetische glasborden zijn ontworpen met oog voor design, en bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een buitengewoon schrijfoppervlak. De matte afwerking garandeert een soepele en nauwkeurige schrijfervaring, terwijl hinderlijke schitteringen en vingerafdrukken worden geminimaliseerd.  Dit zorgt voor een helder en smetteloos schrijfoppervlak.

  Kies uit verschillende formaten, kleuren en hoekafwerkingen, zodat je het glasbord kunt vinden dat precies bij jouw unieke stijl past. Transformeer je kantooromgeving tot een elegante en eigentijdse werkplek door het aan te kleden met glasborden en bijpassende accessoires. Creëer een verbluffende, georganiseerde vergaderruimte die een blijvende indruk zal achterlaten.

   

   

  Ontdek onze moderne MATTE Glasborden waarin elegantie en functionaliteit samenkomen. Deze magnetische glasborden zijn ontworpen met oog voor design, en bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een buitengewoon schrijfoppervlak. De matte afwerking garandeert een soepele en nauwkeurige schrijfervaring, terwijl hinderlijke schitteringen en vingerafdrukken worden geminimaliseerd.  Dit zorgt voor een helder en smetteloos schrijfoppervlak.

  Kies uit verschillende formaten, kleuren en hoekafwerkingen, zodat je het glasbord kunt vinden dat precies bij jouw unieke stijl past. Transformeer je kantooromgeving tot een elegante en eigentijdse werkplek door het aan te kleden met glasborden en bijpassende accessoires. Creëer een verbluffende, georganiseerde vergaderruimte die een blijvende indruk zal achterlaten.

   

   

   


  Perfecte
  Schrijfervaring

  Geniet van een schrijfervaring die soepeler en preciezer is dan ooit tevoren. Met zijn realistische schrijfgevoel biedt het gladde matte oppervlak een unieke, bijna papierachtige schrijfervaring, waardoor het perfect is voor intensief gebruik in kantoren en scholen.

  Onze MATTE Glasborden zijn gemaakt van gehard magneetglas van 4 mm dik en zijn gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor veelvuldig gebruik. De matte afwerking vermindert ook ongewenste reflecties en vingerafdrukken, zodat je altijd kunt rekenen op een schoon schrijfoppervlak.

  Palet van
  Trendy kleuren

  Ontdek een assortiment met trendy kleurtinten, waaronder warm grijs, salie groen en koel blauw. Deze kleuren zijn in lijn met de laatste trends in interieurdesign, en zijn speciaal geselecteerd om een eigentijdse uitstraling toe te voegen aan elke werkruimte.

  Of je nu een creatieve studio, een thuiskantoor of een stijlvolle vergaderruimte inricht, deze moderne kleuren voegen een vleugje elegantie toe aan elke werkplek.

  Kies uit
  Verschillende hoekafwerkingen

  Onze frameloze en elegante MATTE Glasborden bieden opties voor elke stijl. Kies uit twee verschillende hoekafwerkingen: rechte hoeken en afgeronde hoeken, waarmee je jouw ruimte in stijl kunt aanvullen.

  Voor een tijdloze en elegante uitstraling kun je kiezen voor de klassieke rechte hoek die verfijning uitstraalt. Of omarm een meer moderne uitstraling met de afgeronde hoeken, waarmee je een eigentijdse touch aan jouw werkruimte toevoegt.

  Diverse afmetingen &
  Onzichtbare montage

  Onze magnetische MATTE Glasborden zijn er in drie afmetingen: 90x120 cm, 100x150 cm en 100x200 cm.

  Dankzij de onzichtbare bevestiging passen de glasborden perfect bij de inrichting van jouw ruimte. Ze kunnen zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd voor een perfect passend resultaat.

  Ontdek alle productvarianten

  Discover all product variants

  Chilly Lake

  Warm Grey

  Sage Green

  Ton sur Ton
  Bijpassende accessoires

  Met onze op kleur afgestemde accessoires kun je een visueel aantrekkelijke werkomgeving creëren. Door ton-sur-ton kleuren te hanteren, sluiten we aan bij de huidige trends in inrichting en design en zorgen we ervoor dat onze producten een stijlvol karakter hebben.

  Het complete assortiment markerhouders, accessoirehouders en glasbordmagneten zorgt ervoor dat je altijd alle benodigdheden bij de hand hebt. De accessoires bieden niet alleen gemak, maar verbeteren ook de algehele esthetiek van je werkruimte, waardoor je een visueel aantrekkelijke en trendy werkomgeving creëert.