Software & Gebruiksaanwijzingen

 

 

Legamaster touch monitors met Apple devices

Om touch te kunnen gebruiken op Legamaster touchscreens die verbonden zijn met een Apple macOS apparaat moet je eerst de macOS drivers instaleren op het Apple apparaat.

Download macOS all in one driver

 

It’s more than a Whiteboard

FlatFrog Board is een collaboratieve whiteboard-oplossing die gewone vergaderingen in productieve sessies verandert, of het nu op kantoor is of thuis. Draag op afstand bij vanaf je laptop en gebruik dezelfde hulpmiddelen als in de vergaderruimte.

  • Ideaal voor projectvisualisatie, het bijhouden van taken en het werken met Agile, Lean, Pulse of alles daartussenin
  • Stel je team snel samen en werk effectief in de vergaderruimte of op andere locaties

Alle projecten zijn direct toegankelijk voor het gehele team, daarnaast heb je onbeperkte pagina's, werkt het net zo gemakkelijk als één van onze traditioneel whiteboards, en het heeft multi-user ondersteuning. Haal het beste uit twee werelden en combineer gratis uw Supreme touchscreen met FlatFrog Board Rooms software.

Zo krijg je FlatFrog Board gratis

Deel elk document in een oogwenk met EShare

EShare is een applicatie voor het draadloos delen van schermen, waardoor je eenvoudig kunt samenwerken en je beeld kunt delen vanaf een mobiele telefoon, tablet of laptop. EShare maakt het daarnaast ook mogelijk om rechtstreeks en feilloos bestanden te delen met het ETX-touchscreen. Dit biedt een gebruiksvriendelijke en betrouwbare manier om gebruik te maken van alle ingebouwde tools die je nodig hebt. Er kunnen 9 apparaten tegelijk naar het touchscreen gecast worden en er kan direct op het scherm geannoteerd worden via je eigen persoonlijke apparaat. We horen je denken, ja hoe gaaf is dat! Neem voor meer informatie over een EShare-licentie contact op met uw dealer of met ons customer care team.

Download EShare

Universal whiteboard software
Met geïntegreerde educatie tools

  • UBoardMate CC heeft een eenvoudige en vriendelijke interface en biedt vloeiend en realistisch schrijfervaring op Legamaster touchscreens
  • Het heeft ingebouwde rijke tools, die alle functionele modules en hulpmiddelen voor interactie tussen leraar en leerling bieden die nodig zijn om dynamisch onderwijs mogelijk te maken
  • Leraren en professors kunnen leermethoden met games combineren om de aandacht van studenten te houden
  • UBoardMate CC heeft een oneindig whiteboard dat gebruikers toestaat om notities te maken, te brainstormen en les te geven met verbazingwekkende ingebouwde hulpmiddelen zoals wiskunde, chemie, timers, stemmen etc. Daarnaast kan de gebruiker gemakkelijk een video of afbeelding invoegen via een browser en er kan een screenshot worden gemaakt van de inhoud binnen UBoardMate CC
  • UBoardMate CC is compatibel met mainstream office documenten zoals PowerPoint slideshows en PDF's. Dit stelt de leraar in staat om aantekeningen te maken en te werken met bestaande documenten en presentaties

Download UBoardMate CC Windows 7/8/10
Download UBoardMate CC Windows 11

Transformeer vergaderingen
in effectieve sessies

Haal het meeste uit uw Legamaster touchscreen met Sessions, een veilige en gebruiksvriendelijke software-oplossing die alle belangrijke fases van de vergadering dekt: planning, samenwerking en samenvatting.
Sessions biedt een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving voor interactieve vergaderingen, en voorziet daarmee in de behoeften van zowel de gebruiker als de organisatie. Dankzij het intuïtieve ontwerp helpt Sessions iedereen - van nieuwe gebruikers tot ervaren deskundigen - om van elke vergadering een succesvolle sessie te maken.

Hier kunt u de Sessions-software, de Quick Start Guide en een gedetailleerde handleiding voor de Microsoft Exchange-integratie downloaden. Alle andere gebruikershandleidingen zijn beschikbaar als tutorials op het scherm binnen de software. Als u de software wilt gaan gebruiken, kunt u kiezen voor een gratis proefperiode van 30 dagen of de activeringssleutel invullen die u van uw Legamaster-dealer heeft ontvangen.

Downloads

Sessions software V1.0.003

Windows Client V1.0.0

Quick Start Guide (EN, DE, FR, ES, NL, IT)

Microsoft Exchange Server Configuration in Office 365 (EN)

 

e-Board touch-software is onze eenvoudige kalibratietool voor uw touchboard-oplossing. Na een eenvoudige installatie kunt u uw e-Board kalibreren en enkele eenvoudige opties voor uw apparaat aanpassen door de stappen op uw scherm te volgen.

Downloads

Windows | e-Board touch software

macOS | e-Board touch software

Linux | e-Board touch software

 

UBoardMate for Windows
(Legacy software)

UBoardMate voor Windows-software is onze oude onderwijssoftware, het was een van onze eerste software om te integreren op onze e-screens. Als u deze software gebruikte, kunt u deze nog steeds downloaden via deze link. U kunt onze nieuwe en verbeterde software UBoardMate CC gebruiken, onze LAATSTE onderwijssoftware. De bestanden van uw vorige UBoardMate voor Windows zijn compatibel.

Download UBoardMate for Windows