•  

  Ontdek hoe Google Services kan bijdragen aan de transformatie en ontwikkeling binnen jouw bedrijf. Duik in een wereld vol eindeloze digitale mogelijkheden om je doelen te overtreffen.

   

   


  EVOLVE 2
  De toekomst van werk vormgeven door slimme Innovatie

  De EVOLVE 2 van Legamaster introduceert een innovatie op het gebied van intuïtieve bediening en efficiëntie in de werkomgeving. Het verbetert brainstormsessies en gezamenlijke teamprojecten dankzij een eenvoudig toegankelijk menu en een handige annotatietool. Als Google-gecertificeerd touchscreen biedt het een probleemloze integratie met de Google Suite. Met een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, een strak design en een toekomstbestendig besturingssysteem dat de nieuwste updates garandeert, is EVOLVE 2 een betrouwbare oplossing voor de moderne werkomgeving.

  • Interactiviteit en flexibiliteit op topniveau
  • Soepele integratie van Google-services om productiviteit te verhogen
  • Milieuvriendelijk en onderdeel van 1% for the Planet

  EXPLORE 2 + Google Gecertificeerde Navigator
  Een kijkje in de toekomst van creatieve samenwerking

  Het EXPLORE 2 touchscreen, gecombineerd met de Google Certified (EDLA) Navigator, verlegt traditionele grenzen en opent nieuwe mogelijkheden voor creativiteit en samenwerking. Dompel jezelf onder in een wereld waar interactiviteit en geavanceerde technologie hand in hand gaan.

  • Geavanceerde technologie voor een fantastische gebruikerservaring
  • Onbeperkte flexibiliteit met toegang tot de Google Play Store en Microsoft 365
  • Duurzaam en milieuvriendelijk, ondersteund door onze Profit-For strategie

  Een Nieuw Tijdperk van Samenwerking:
  Hoe Google Services (EDLA) het Spel Verandert

  Naast de innovatieve functies van onze oplossingen is er ook nog een ander boeiend onderwerp: Wat zit er achter Google Services (EDLA)? In onze nieuwste blogpost verklappen we de geheimen en mogelijkheden van deze technologie. We nodigen je van harte uit om dieper op de materie in te gaan en ontdek samen met ons hoe deze functies digitaal samenwerken een nieuwe invulling gaan geven. Wij helpen je graag om jouw werkdag om te vormen tot een ware belevenis.

  Wij zijn de GO-TO PARTNER voor New Work

  Bij Legamaster geloven we in een wereld waarin creatief en collaboratief werken nieuwe normen stelt. Onze innovatieve oplossingen zijn ontworpen om teams te versterken en inspirerende werkomgevingen te creëren die zowel functioneel als inspirerend zijn. Ons doel is om mensen enthousiast te maken met onze oplossingen, zowel digitaal als analoog.

  Met onze uitgebreide service, die bestaat uit persoonlijk advies, lokale technici en langetermijn-garanties, gaan we veel verder dan alleen het aanbieden van producten en bieden we oplossingen op maat voor specifieke behoeften. Als onderdeel van de edding Group en een supporter van het 1% for the Planet initiatief, leggen we grote nadruk op duurzaamheid in elk aspect van ons handelen, van productie tot afvalverwerking. Wij combineren innovatieve techniek met duurzaam denken om niet alleen jouw dagelijkse werk te verbeteren, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan onze planeet.

  Bent je klaar om jouw werkplek te transformeren in een bron van creativiteit en efficiëntie? Plan een persoonlijk gesprek in met onze experts en ontdek hoe we samen een nieuwe invulling kunnen geven aan een dagelijkse werkroutine.

  Legamaster - Waar innovatie en duurzaamheid elkaar ontmoeten

  Meer informatie over onze inzet op het gebied van databescherming en de manier waarop wij met onze producten en oplossingen bijdragen aan de bescherming van het milieu.