•  

   

  Stel je voor: een bord, een leeg canvas in een vergaderruimte, dat uitnodigt tot samenwerking en ideeën doet opborrelen.

  In Lochem, de thuisbasis van Legamaster, denken we groots. Door de productie terug in huis te halen, ons te richten op SDG-doelstellingen en te pleiten voor een betere toekomst.

  Transformeer open ruimtes in creatieve broedplaatsen met de vernieuwde WALL-UP en ESSENCE whiteboardpanelen. Ze zijn lichter, slanker, hebben efficiënte ophangsystemen en zijn voorzien van het EU Ecolabel. Zo verbinden wij innovatie en duurzaamheid.

  Elk bord vertelt een verhaal - jouw verhaal.

   

   


  Maak kennis met onze vernieuwde ESSENCE en WALL-UP whiteboards
  De perfecte combinatie van functionaliteit, design en duurzaamheid.

  WALL-UP

  Onze WALL-UP panelen veranderen elke grote muur in een oneindig samenwerkingscanvas. Ontdek de mogelijkheden in vormen en maten. Verander elke muur in een hoogwaardig beschrijfbaar en uitwisbaar whiteboardoppervlak. Door de juiste maat whiteboardpanelen te kiezen, kunt je je whiteboard zo groot maken als maar je wilt.

  WALL-UP

  ESSENCE whiteboards passen in elk type kantooromgeving. Of je nu vanuit huis werkt, een creatieve sessie hebt in een open ruimte of met een projectteam in een vergaderruimte werkt, met een ESSENCE whiteboard kun je altijd moeiteloos je ideeën visualiseren.

  Wij denken GROTER…

  ...ZODAT OOK JIJ KUNT BIJDRAGEN AAN EEN BETERE WERELD

  EU Ecolabel

  EU Ecolabel certification


  Zowel onze ESSENCE als WALL-UP whiteboardcollecties zijn bekroond met de EU Ecolabel. Het EU Ecolabel is geïntroduceerd via een EU-verordening in 1992 en is het officiële Europese milieulabel van de Europese Unie. Het wordt toegekend aan producten die voldoen aan hoge milieunormen gedurende hun hele levenscyclus, van de winning van grondstoffen tot productie, distributie en afvoer."

  EU Ecolabel

  FSC®-certificering


  Aan de buitenkant kun je het niet zien, maar onze ESSENCE- en Wall-Up-whiteboards hebben echt een groen hart. Een sterke kern van FSC®-hout zorg voor een goede stabiliteit van de panelen. De FSC®-standaarden omvatten economische, ecologische en sociale vereisten die een verantwoord gebruik van de hout garanderen. Dit garandeert dat het hout in onze gecertificeerde producten afkomstig zijn uit een gecontroleerd bos dat duurzaam wordt beheerd.

  EU Ecolabel

  In lijn met de SDG-doelstellingen


  De lidstaten van de Verenigde Naties bieden een blauwdruk voor een duurzamere wereld. Een einde aan armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering, nu en in de toekomst. Dit is samengevat in 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's).

  Door de productie van de ESSENCE- en WALL-UP-whiteboards te verplaatsen, duurzame grondstoffen te gebruiken die certificeringen dragen en veranderingen aan te brengen in het ontwerp en de verpakking van het product, richten we ons op doelstellingen 8, 9, 12 en 15.

  … ZODAT JE PRECIES KRIJGT WAT JE NODIG HEBT

  Maak kennis met onze geavanceerde CNC-machine. Elke vorm, elke maat. We streven ernaar om je precies te geven wat je nodig hebt om samenwerking te ondersteunen. We zetten grenzeloze creativiteit om in concrete realiteit. Samen creëren we jouw verhaal, één bord per keer.

  Heb je een specifieke wens voor een op maat gemaakte whiteboard?
  Neem dan contact met ons op.

  … ZODAT JE KUNT BESCHIKKEN OVER DE IDEALE SAMENWERKINGSRUIMTE

  De afgelopen jaren hebben we grote veranderingen gezien in waar we werken en hoe we werken. Samenwerking is een belangrijk aspect met betrekking tot de kantooromgeving. Het is één van de belangrijkste redenen om op kantoor te werken in plaats van een externe locatie of thuiskantoor. We zien ook veel nieuwe werkmethoden die leiden tot meer samenwerking en creativiteit.

  Passend bij het ontwerp en de indeling van jouw kantoor en perfect aansluitend bij jouw manier van werken. Wij ondersteunen bij het creëren van de juiste omgeving voor teamwork. Transformeer elke (ongebruikte) ruimte tot de perfecte samenwerkingsruimte.

  … ZODAT JIJ JOUW VERHAAL KUNT VERTELLEN EN GROTE IDEEËN KUNT UITWERKEN

  Binnen een kantooromgeving, thuiskantoor of op school stimuleren whiteboards ons om te communiceren, nieuwe ideeën te schetsen en plannen te maken om ze in de praktijk te brengen. Ze helpen ons om verhalen te visualiseren en bieden ons een canvas om de reis naar succes uit te stippelen.

  Wij bieden je het perfecte canvas om jouw verhaal tot leven te brengen.

  Wil je meer te weten komen over onze duurzame oplossingen?
  Vul eenvoudig het onderstaande formulier in en neem contact met ons op.