• ESSENCE Whiteboard
  Restyle your work


  Maak kennis met ons nieuwe ESSENCE whiteboard – de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Dankzij een frameloos ontwerp en stijlvolle ronde hoeken past dit hoogwaardige whiteboard perfect in moderne kantooromgevingen, ook misstaat het zeker niet in het thuiskantoor.

  Het elegante ontwerp en de vele afmetingen waarin de borden verkrijgbaar zijn, variërend van 60x90 cm tot 119x200 cm, maken dat het ESSENCE whiteboard in elk interieur past. Of u nu thuiswerkt, een creatieve sessie in een kleine huddle room houdt, of samen met een projectteam in een grote vergaderruimte werkt, met een ESSENCE whiteboard kunt u uw ideeën altijd gemakkelijk visualiseren en optimaal presteren.

   


  Frameloos

  Modern ontwerp


  De combinatie van het frameloos ontwerp en ronde hoeken maakt het ESSENCE whiteboard uniek in zijn soort.

  Het inventieve montagesysteem zorgt ervoor dat het whiteboard lijkt te zweven, waarmee een moderne look gecreëerd wordt.

   

  Kwaliteit

  Geschikt voor intensief gebruik

  Het geëmailleerd stalen oppervlak van de ESSENCE whiteboards is magnetisch, makkelijk beschrijfbaar en geschikt voor intensief gebruik.

  Het whiteboardoppervlak is makkelijk schoon te maken, zodat u zich nooit meer zorgen over een vuil whiteboard hoeft te maken. We bieden zelfs 25 jaar garantie op de beschrijfbaarheid en droge wisbaarheid van het bordoppervlak indien gebruikt in combinatie met accessoires van Legamaster.

   

  Voor alle werkmethoden

  Flexibiliteit

  Wilt u uw teamplanning visualiseren, snel even iets schetsen tijdens een brainstormsessie of een groot scrumbord creëren?

  Er is altijd een ESSENCE whiteboard dat niet alleen prefect in uw werkruimte past, maar ook naadloos op uw eigen werkmethoden aansluit. Het grootste whiteboard is maar liefst 2 meter breed, waardoor er volop ruimte is om projecten, planningen en processen te visualiseren.

  Wilt u meer weten?

   

  Legamaster B.V.

  Tel. : +32 (0) 15280101
  Fax : +32 (0) 15460887 

  Email : infobelux@legamaster.com

   

   

  Contact form

  Privacy & cookies