• Geef uw thuiskantoor een upgrade

  Aangezien thuiswerken voor de meeste professionals over de hele wereld een ingeburgerde werkvorm is, wordt het steeds belangrijker dat deze werkplek uw eigen manier van werken ondersteunt. Terwijl videoconferencing en samenwerken op afstand een gewoonte is geworden, brengt dit 'nieuwe normaal' ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

  Een belangrijke uitdaging is dat thuis vaak de juiste tools voor het visualiseren van ideeën en het samenwerken met collega's (op afstand) ontbreken of niet passen bij de rest van het interieur. Wij zijn van mening dat dit niet het geval hoeft te zijn. Wist u dat er functionele en toch stijlvolle oplossingen zijn die goed passen in uw thuiskantoor? Daarnaast ondersteunen ze uw en uw team de hele werkdag terwijl u op afstand samenwerkt.


  WHITEBOARDS & GLASBORDEN

  Visualiseer uw planning & ideeën

  Whiteboards zijn één van de meest veelzijdige hulpmiddelen voor visualisatie. U kunt eenvoudig en snel dingen opschrijven, tekenen, wissen en weer opnieuw beginnen. Maak een planning voor uzelf of uw hele team, visualiseer een nieuw idee of maak aantekeningen tijdens een (remote) brainstormsessie of webinar.

  De meest populaire keuze voor thuiskantoren zijn de stijlvolle ESSENCE-whiteboards met afgeronde hoeken, glasborden en de BOARD-UP-whiteboards die in elk creatief patroon kunnen worden gerangschikt, passend bij de beschikbare ruimte.

   

  Ontdek Essence Ontdek Board-up

  Magic-Chart

  Altijd een whiteboard of flipchart bij de hand

  Geeft u de voorkeur aan een nog flexibelere oplossing? Probeer dan de statische Magic-Chart whiteboard en flipchart folies die op elk glad oppervlak blijven plakken. U kunt ze op elke deur, muur of raam plakken en eenvoudig verplaatsen als u klaar bent. Met Magic-Charts heeft u altijd een whiteboard of flipchart bij de hand - waar u maar wilt en wanneer u maar wilt.

  Magic-Charts zijn statische vellen, wat betekent dat ze plakken zonder lijm en dat er geen gaten geboord hoeven te worden. Het enige wat u nodig heeft is een glad oppervlak en u heeft meteen een groot schrijfoppervlak waarop u aantekeningen, ideeën of planningen kunt visualiseren.

   

  Ontdek Magic-Chart

  PRIKBORDEN

  Perfecte akoestiek tijdens gesprekken & videoconferenties

  De BOARD-UP akoestische prikborden hebben een dubbele functie. U kunt er aantekeningen en foto's met pushpins op bevestigen, en ze hebben een positief effect op de akoestiek in de ruimte dankzij de PET-kern. Zo heeft u uw belangrijkste notities of favoriete foto’s altijd bij de hand en ervaart u een betere geluidsbeleving tijdens telefoongesprekken en videoconferenties.

  De frameloze akoestische prikborden kunnen binnen enkele minuten aan de muur worden gemonteerd en dankzij hun stijlvolle uitstraling makkelijk in uw thuiskantoor worden geïntegreerd. De akoestische prikborden kunnen ook perfect worden gecombineerd met de bijbehorende BOARD-UP whiteboards. Combineer eenvoudig verschillende borden en maten om uw perfecte visualisatiewand te creëren.

   

  Ontdek Board-up

  Neem contact op


  Wilt u meer weten over deze oplossingen voor uw thuiskantoor?

   

  Legamaster B.V.

  Tel. : (+32) (0) 15280101
  Email : infobelux@legamaster.com