Werken bij Legamaster

Over Legamaster

Door het actief bezig zijn met en het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen, is Legamaster al meer dan 60 jaar een begrip in de markt van visuele communicatie producten en bevindt zich aan de top van de Europese marktsector.

Legamaster is een divisie van de edding Groep, evenals het merk edding, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. De merken van de edding Groep worden in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

De primaire doelstelling van Legamaster is een efficiënte, transparante bedrijfsvoering, waarvan alle partners profiteren. Als bedrijf met een internationale omvang beschikt Legamaster in met name Europa en EMEA over vestigingen en distributiepartners.

De producten van Legamaster vallen op door hun duurzaamheid en kwaliteit, waarbij de behoeften van de klanten altijd het uitgangspunt zijn bij de productontwikkeling.  Vanaf het begin is het een vast onderdeel van de bedrijfsfilosofie om de zakelijke activiteiten te verenigen met verantwoordelijkheid voor het milieu.

 

De Legamaster Cultuur

Legamaster heeft een platte organisatievorm waarin transparantie centraal staat. Korte communicatielijnen en een informele cultuur zorgen ervoor dat onze medewerkers flexibel kunnen inspelen op de veeleisende markt. Wij laten ons leiden door de waarden van ons merk: betrouwbaar, met zelfvertrouwen, ontzorgend en benaderbaar. In onze communicatie met collega's en klanten, leveranciers en dienstverleners stellen we ons respectvol, open en gelijkwaardig op.

Werken bij ons betekent een grote mate van teamwork, veelzijdigheid en multidisciplinaire samenwerking.
 

 

 

Openstaande vacatures:

Accountmanager BeLux