• Workshopborden
  Structureer ideeën & creeër overzichten

  Workshopborden zijn een veelzijdig hulpmiddel. Een creatief proces op flexibele wijze documenteren, onderwerpen structuur geven of deelnemers actief aan een groepswerk, workshops, scrums en projectmeetings laten deelnemen. Door de projectstatus of resultaten van discussies te visualiseren, kunnen teams snel overeenstemming bereiken en/of de volgende stappen bepalen.

  De workshopborden van Legamaster en de bijbehorende accessoires garanderen duidelijke communicatie en creëren een stimulerende omgeving waarin alle deelnemers kunnen samenwerken. De workshopborden kunnen daarbij worden gebruikt als prikborden, maar tevens in combinatie met flipoverpapier of grote vellen papier, bijvoorbeeld om een Kanban-board te maken.
  Multi-functioneel

  Het belangrijkste voordeel van workshopborden is dat ze volledige flexibiliteit bieden in de manier waarop u ideeën kunt visualiseren. U kunt kleine briefjes gebruiken, flipoverpapier of grote vellen papier en deze stevig aan het bord bevestigen. Dit maakt de borden tevens ideaal voor (project)overzichten en gespreksresultaten die gedurende langere perioden gevisualiseerd moeten worden.

  Naast de workshopborden biedt Legamaster tevens een reeks accessoires aan, zoals: workshopbordpapier, een Agile Toolbox, workshopsets en workshopkoffers met diverse workshopmaterialen zoals markers, kopspelden, stickers, tape en kartonnen kaarten.  Flexibel

  Een eenvoudige installatie en verplaatsing van de workshopborden bieden u de nodige flexibiliteit. Deze mobiele borden kunnen immers op verschillende hoogtes, zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd. Zo kan u makkelijk op verschillende plekken en voor verschillende groepgroottes uw werksessies organiseren.

  Het is heel eenvoudig om meerdere borden in een rechte lijn, in een cirkel of onder een hoek naast elkaar te plaatsen en zodoende precies de juiste werkruimte voor uw groep te creëren. Wilt u in een andere kamer of op een andere plek werken? Geen probleem, de borden zijn mobiel. Bovendien maakt een assortiment opklapbare borden en draagtassen het u nog makkelijker om de workshopborden overal mee naartoe te nemen.

  Nieuwe productlijn

  Premium Plus workshopboarden

  De nieuwe Premium Plus workshopborden zijn stabiel, in hoogte verstelbaar en makkelijk te monteren. Het bord is in een paar seconden geïnstalleerd, zonder gereedschap, dus u kunt meteen aan de slag. De Premium Plus workshopborden zijn verkrijgbaar met twee verschillende werkoppervlakken (vilt of schuimrubber) en komen in twee versies (opklapbaar en uit één stuk).

  De zes standaardkleuren zijn wit, antraciet, beige, blauwgrijs, grijs en marineblauw. Op verzoek kunnen andere viltkleuren, variërend van heldergeel tot roze, worden geleverd.

  Voordelen

  • Hoogwaardig: aantrekkelijk, stabiel en duurzaam ontwerp
  • Eenvoudige montage: lichtgewicht ontwerp, zonder gereedschap op te zetten
  • Perfect overzicht: de borden kunnen op flexibele wijze worden opgesteld, afhankelijk van de grootte van de groep
  • Flexibel: ideeën kunnen aan beide zijden van het bord worden geprikt, geschreven en gerangschikt
  • Praktisch: zwenkwielen en haken voor flipoverpapier inbegrepen
  • Compact: de boarden kunnen dicht tegen elkaar worden opgeborgen