• Space-Up

  DO YOU DARE TO THINK BIG?

  Ideeën moeten de ruimte krijgen om op te kunnen borrelen. Net als een lampje wat aanknipt, komen ze in één keer naar boven. En dan wilt u niets liever dan deze ideeën delen en verder uitwerken. Wij helpen u hier graag bij. De Space-Up writing collection biedt u ongelimiteerde schrijfoppervlakken om groots te kunnen denken en doen!

  Met onze Space-Up creëert u grote oppervlakken om op samen te werken:

  Writing collection

  Acoustic pinning collection


  Space-Up collectie

  Writing collection
  WALL-UP whiteboard panelen| BOARD-UP whiteboard panelen| WRAP-UP whiteboard folie

  Bekijk collectie  Acoustic Pinning collection
  WALL-UP akoestische prikbord panelen | BOARD-UP akoestische prikbord panelen

  Bekijk collectie  Writing collection

  WALL-UP | BOARD-UP | WRAP-UP

  Ideeën moeten de ruimte krijgen om naar boven te kunnen borrelen. Ze poppen op alsof er een lampje aanknipt. De SPACE-Up XL whiteboards bieden een ongelimiteerd schrijfoppervlak, zodat u groots kunt denken en grootse ideeën kunt uitwerken!

   

  Bekijk collectie

  Acoustic Pinning collection

  WALL-UP | BOARD-UP

  Onze SPACE-UP akoetische prikborden bieden een eenvoudige manier om geluid in open kantoren en vergaderruimten te absorberen. Ze hebben een positieve invloed op de concentratie, de productiviteit en het welzijn op het werk. De perfecte aanvulling voor uw kantoor.

  Bekijk collectie

  Combineer de Space-Up collectie

  Mix & Match!

  De SPACE-UP akoestische prikborden zijn makkelijk te combineren met de SPACE-UP Writing Collection. Creëer unieke muren om op samen te werken door de SPACE-UP collecties te combineren. Gebruik SPACE-UP prikborden om inspirerende ideeën op de muur te prikken en gebruik de SPACE-UP whiteboards om op te schrijven. Een perfecte combinatie! Nietwaar? De combinatie van geluiddempende materialen en schrijfoppervlakken maken van uw kantoor een aangename werkplek. Het geluid wordt geabsorbeerd en op het whiteboard kunt u eindeloos visualiseren.
  Denk groots en geef uw creativiteit de vrije loop!

  Creër een groot werkoppervlak door meerdere akoestische prikborden en/of whiteboards te combineren