• Transformeer uw vergaderingen
  in effectieve sessies

  Haal het meeste uit uw Legamaster touchscreen met Sessions, een veilige en gebruiksvriendelijke software-oplossing die alle belangrijke fases van de vergadering dekt: planning, samenwerking en samenvatting.

  Sessions biedt een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving voor interactieve vergaderingen, en voorziet daarmee in de behoeften van zowel de gebruiker als de organisatie. Dankzij het intuïtieve ontwerp helpt Sessions iedereen - van nieuwe gebruikers tot ervaren deskundigen - om van elke vergadering een succesvolle sessie te maken.

  Wilt u ervaren hoe Sessions werkt? Begin dan met een gratis 30 dagen durende proefperiode!

  Sessions downloaden


  Voordelen voor gebruikers

  • Vergaderingen makkelijk plannen en beginnen
  • Snelle toegang tot apps, bestanden en interactieve whiteboards
  • Informatie direct samenvatten en met deelnemers delen

  Voordelen voor de organisatie

  • Optimaliseer de bezettingsgraad van uw vergaderruimtes
  • Vereenvoudig het gebruik van digitale hulpmiddelen
  • Alle instellingen zijn zelf te regelen en bescherm uw gegevens

  SESSIONS GEBRUIKEN

  Uw sessies plannen

  De Sessions-software is ontworpen om bestaande werkmethoden te ondersteunen en effectiever te maken. Het creëert een unieke samenwerkingservaring met alle benodigde tools voor succesvolle vergaderingen en brainstormsessies.

  U begint met het plannen van de vergadering. Dat kan heel eenvoudig, zonder plug-ins of apps van derden, via uw standaard agenda in bijvoorbeeld Outlook of Gmail kan . Eenmaal in de vergaderruimte klikt u op de knop ‘Join’ op het scherm om uw sessie te beginnen.

  Samenwerken tijdens sessies

  Tijdens uw sessie heeft u toegang tot allerlei soorten veelgebruikte bedrijfsapps. Daarnaast is een  interactief whiteboard altijd bij de hand om te brainstormen, te schetsen en alle gewenste media toe te voegen (afbeeldingen, video’s, PDF’s of MS Office-documenten). Ook kunt u content van uw smartphone, tablet of laptop op het touchscreen weergeven, of realtime bijdragen van uw team mogelijk maken.

  Het aansluiten van andere apparaten is  eenvoudig, betrouwbaar en intuïtief . Met gebruik van de AirServer-technologie, de snelste en bekendste casting- en mirroring-technologie op de markt, kunt u het scherm van uw eigen apparaat op het touchscreen weergeven.

   

  Uw sessies samenvatten

  Aan het eind van de sessie kunt u een uitgebreide samenvatting van alles wat er is besproken veilig opslaan, archiveren en/of delen. Alle deelnemers krijgen de door u geselecteerde aantekeningen, schetsen en audio-opnamen. Geen enkel idee gaat verloren en iedereen kan meteen aan de slag met  alles wat er is besproken.

  Sessions beschermt gebruikers ook wat privacy betreft. Bestanden die tijdens een sessie zijn gebruikt, of de resultaten van een brainstorm, worden na afloop van de vergadering uit het systeem gewist. Vanzelfsprekend waarschuwt Sessions gebruikers dat ze hun bestanden moeten opslaan alvorens alle caches worden geleegd. Dit zorgt er altijd voor dat er geen gevoelige bestanden in het systeem achterblijven die door anderen zouden kunnen worden ingezien.

  SESSIONS BEHEREN

  Meer effectieve sessies houden

  Sessions is bedoeld om barrières weg te nemen die mensen ervan weerhouden om touchscreens in vergaderruimtes te gebruiken. Van het plannen van een sessie tot samenwerken en samenvatten, Sessions is een bijzonder gebruiksvriendelijke tool. Wanneer u Sessions opstart, is uw gewenste tool voor videoconferencing meteen gebruiksklaar. Onder de “apps” knop zijn alle door u geselecteerde applicaties beschikbaar.

  Alle benodigde bestanden zijn beschikbaar via Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive. Daarnaast kunnen ze in de sessie via een USB-drive of een persoonlijk apparaat zoals een laptop, telefoon of tablet worden toegevoegd.

  Uw sessies beschermen

  Sessions zorgt ook voor gegevensbescherming, beveiliging en privacy. Door Sessions te gebruiken, kunnen organisaties hun medewerkers in een veilige werkomgeving toegang bieden tot selecte applicaties.

  De kioskmodus voorkomt dat gebruikers zich buiten het besturingssysteem begeven om andere applicaties te installeren, applicaties te verwijderen, instellingen te wijzigen of het systeem op enige andere wijze aan te passen. Alleen systeembeheerders kunnen het systeem wijzigen, zodat de hele installatie altijd zoals bedoeld zal worden gebruikt en het scherm altijd klaar is voor de volgende sessie.

  Meer ruimte bieden met Sessions

  Sessions biedt een effectieve oplossing voor het algemene tekort aan vergaderruimtes en verhoogt de effectieve bezettingsgraad van bestaande vergaderruimtes. Door de Microsoft Exchange integratie wordt automatisch de status van de ruimte getoond wanneer iemand binnenloopt. Het biedt via de functie ‘ruimte vrijmaken’ bovendien de mogelijkheid voor spontane vergaderingen. Vergaderruimtes hoeven nooit meer uren leeg te blijven omdat ze waren geboekt voor (regelmatig gehouden) vergaderingen die om wat voor reden dan ook niet plaatsvinden.

  30 dagen gratis proefversie

  Neem contact met ons op

  Wilt u ervaren hoe Sessions werkt?
  Download de software hier en start vandaag nog uw 30-dagen gratis proefversie.

  Wilt u meer informatie ontvangen of een live demo inplannen?
  Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op.

  Contact form

  Privacy & cookies