Verrijk uw lessen met Legamaster

Het traditionele schoolbord heeft de laatste jaren in veel scholen plaatsgemaakt voor whiteboards of een digitaal schoolbord, ook wel digibord genoemd. Legamaster biedt verschillende (interactieve) oplossingen voor in elke klas. 

Onze (interactieve) producten maken uw lessen effectief

De mogelijkheden van een digibord vindt u terug in onze e-Boards en e-Screens. Interactieve oplossingen die flexibel toepasbaar zijn in elk klaslokaal. Voor gebruik van onze e-Boards en e-Screens leveren wij bijpassende software. Bent u meer op zoek naar veelzijdige whiteboards of specifiek lesmateriaal, zoals voorbedrukte whiteboards met de anatomie van de mens of landkaaren van bijvoorbeeld de wereld of Europa? Ook dan bent u bij Legamaster aan het juiste adres!

Interactief lesgeven met een digibord

Soms is het moeilijk om de aandacht van leerlingen vast te houden. Door meer dynamiek aan te brengen in de lessen, stimuleert u leerlingen om beter mee te doen in de les. De basis voor deze dynamiek ligt in veel gevallen bij de lesmiddelen. Het digibord heeft zich hierin de afgelopen jaren sterk in bewezen. Het digibord combineert de voordelen van een krijtbord met die van een computer. Daardoor kunt u informatie op een digitaal schoolbord makkelijk printen, opslaan en delen met anderen. Bovendien is er steeds meer digitaal lesmateriaal beschikbaar zodat u optimaal kunt werken op een digibord.

Het digibord leent zich beter voor klassikaal onderwijs dan een computer, omdat de leraar leerlingen kan aankijken en goed zicht blijft houden op de klas. Dit is een groot voordeel ten opzichte van lescomputers die ook veel gebruikt worden in klassen. Maar het digibord stelt leerlingen ook in staat om er samen voor te staan en aan te werken, terwijl hun klasgenoten of leraar goed mee kunnen kijken. 

Meer weten over lesgeven met Legamaster producten?

Ontdek ons uitgebreide assortiment bij ‘Producten’ en vind de producten die u zoekt. Heeft u vragen of wilt u advies in u specifieke situatie? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste producten!