De overheid werkt met Legamaster

Of het nu gaat om provincies, gemeenten of de landelijke overheid: bij besturing en besluitvorming spelen overleggen, presentaties en brainstormsessies een grote rol. Binnen de verschillende lagen van overheden bieden de producten van Legamaster de perfecte ondersteuning.

Presenteren met een e-Screen of e-Board

Beleids- en wethoudersoverleggen, bewonersbijeenkomsten en andere overheidstaken vormt het presenteren voor publiek een belangrijk onderdeel. Onze e-Screens en e-Boards leveren hierbij een toegevoegde waarde, bijvoorbeeld op het moment dat er vergunningsaanvragen en bouwtekeningen worden beoordeeld, maar ook als gemeentelijke plannen worden gepresenteerd aan burgers. Inzoomen op details of specifieke punten toelichten levert vaak net wat meer overtuigingskracht op. Voor een multifunctionele oplossing bij presentaties, overleggen en brainstormsessies kan ook de combinatie worden gezocht met onze railsystemen.

Plannen en informeren

Overheidsorganen krijgen door het jaar heen te maken met taken die op een bepaald moment ingepland moeten worden, zoals bij projecten. Legamaster biedt verschillende week-, maand en jaarplanners die dankzij de leverbare accessoires op maat kunnen worden ingericht. Ook voor het informeren van doelgroepen, bijvoorbeeld in de hal van het gemeentehuis, heeft Legamaster een breed assortiment aan vitrines en informatieborden. 

Meer weten over onze oplossingen voor de overheid?

Ontdek ons uitgebreide assortiment bij ‘Producten’ en vind de oplossingen die u zoekt. Heeft u vragen of wilt u advies in u specifieke situatie? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste middelen!