De zorgsector werkt met Legamaster

Patiëntenoverleg, teamoverleg, bijscholing, zorgplannen: in ziekenhuizen en zorgcentra wordt naast zorgverlening ook veel vergaderd. Daarnaast is planning van de verschillende medewerkers ook een belangrijk item. Om zorg in goede banen te kunnen leiden ondersteunt Legamaster ziekenhuizen en zorgcentra met haar uitgebreide assortiment in (interactieve) presentatie- en vergadermiddelen. Denk hierbij aan whiteboards, flipovers en planborden of informatieborden en e-Screens voor een heldere informatievoorziening van patiënten en bezoekers. 

e-Screen: van artsenoverleg tot bijscholing

Of het nu gaat om een artsenoverleg of een bijscholing, het e-Screen van Legamaster is voor ziekenhuizen en zorgcentra multifunctioneel inzetbaar. Wat dacht u van het digitaal beoordelen van röntgenfoto’s of het bekijken van anatomische 3D-modellen op een touchscreen? Met haar interactieve presentatiemiddelen levert Legamaster een bijdrage aan efficiënt werken binnen de zorgsector.

Zorgvuldig en realistisch plannen

Een goede planning heeft in veel gevallen direct invloed op de kwaliteit van de zorg. Legamaster heeft een uitgebreid aanbod van planborden: van activiteitenplanners tot week- en maandplanners. U kunt uw planbord helemaal afstemmen op de werkwijze binnen uw zorgteams. 

 

Meer weten over onze oplossingen voor de zorgsector?

Ontdek ons uitgebreide assortiment bij ‘Producten’ en vind de oplossingen die u zoekt. Heeft u vragen of wilt u advies in u specifieke situatie? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste middelen!