Magic-Chart
Informeren, brainstormen en inspireren!

Magic-Charts zijn kant-en-klare, statische schrijfvellen die u helpen om van elke workshop, scrum of brainstormsessie een succes te maken. Magic-Charts maken van elke omgeving een interactieve werkruimte. 

Plak ze op een gladde ondergrond en visualiseer uw ideeën tijdens het brainstormen, plannen of lesgeven. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Altijd en overal samenwerken

Goede visualisatietools bij de hand hebben kan een echte uitdaging zijn, vooral wanneer u niet elke dag in hetzelfde kantoor of klaslokaal werkt....of u een creatieve sessie buiten de meeting room wilt houden. Met Magic-Charts kunt u ervoor zorgen dat u altijd voorbereid bent en dat iedereen kan deelnemen. U kunt meteen aan de slag met het verzamelen van ideeën.

 

Het enige wat u nodig heeft is een glad oppervlak, bijvoorbeeld een muur, raam of deur. Zo kan iedereen zijn of haar ideeën direct visualiseren bij het werken aan projecten of opdrachten. Dit stimuleert automatisch de creativiteit en interactie. Bovendien zorgt dit ervoor dat uw boodschap bij de deelnemers blijft hangen.Verplaats uw ideeën

Door een idee op te schrijven of te schetsen, stimuleert u de mogelijkheden voor nieuwe inzichten en perspectieven. Zodra het gesprek zich ontwikkelt, kunt u de Magic-Charts gemakkelijk verplaatsen en herpositioneren. Het is net als analoog swipen. Als u klaar bent, kunt u de Magic-Charts gemakkelijk meenemen naar uw volgende sessie.

 

Het Magic-Chart portfolio bevat kant-en-klare schrijfvellen in verschillende formaten. Ontdek ons brede assortiment aan uitvoeringen om verschillende soorten vergaderingen en werkmethoden te ondersteunen. U kunt verschillende Magic Charts combineren wanneer u plant, lesgeeft of brainstormt.Neem uw Magic-Charts overal mee naartoe

De grote Magic-Charts (60x80 cm) worden geleverd in een handige kartonnen verpakking met een opvouwbare handgreep. Om het transport nog gemakkelijker te maken, biedt Legamaster ook de Magic-Chart draagkoker aan - een stevige zwarte koker met een verstelbare draagriem. Ideaal voor trainers, coaches en iedereen die op verschillende locaties wil werken.

Met de Magic-Chart draagkoker heeft u uw handen vrij als u onderweg bent en kunt u uw Magic-Charts gemakkelijk voorbereiden vóór uw meeting of achteraf meenemen.

Magic-Chart Overzicht

TypeMagic-Chart 60x80 cmMagic-Chart Notes A4Magic-Chart Notes 10x20 cm
Perfect voorplannen, brainstormen, tekenenplannen, brainstormen, tekenennotities, mind-mapping, spelletjes
Look5 designs2 designs5 kleuren
Designswhiteboard, flipchart, paperchart, blackboard, clearboardwhiteboard, flipchartroze, geel, wit, groen, blauw
Bijpassende markerinbegrepeninbegrepeninbegrepen

Ontdek de Magic-Chart producten!Wilt u meer weten over de Magic-Charts?

Legamaster bvba

Tel. : (+32)(0)15280101
Email : infobelux@legamaster.com

Contact formulier

Privacy & cookies