• [Translate to Belgium Dutch:]
 • Oplossingen voor flexibele vergaderplekken

  Tegenwoordig hoeven niet alle vergaderplekken vier muren te hebben. Omdat samenwerken in vele vormen plaatsvindt, moeten ook de ruimtes hiervoor divers zijn. Zijn er open ruimtes bij de koffiehoek, in de showroom of op de afdelingen?

  Waarom zou u die dan niet uitrusten met comfortabel meubilair en flexibele tools om samen te kunnen werken? Een gemengd aanbod geeft medewerkers de flexibiliteit om de juiste ruimte van hun voorkeur binnen het kantoor te kiezen, afhankelijk van de geplande activiteiten.

  • Sociale afstand: Zorg voor voldoende ruimte om een (veilige) afstand te bewaren
  • Activity-based working: Zorg voor mobiele samenwerkingstools
  • Digitalisering: Real-time alle gegevens bij de hand tijdens elke vergadering

  Grote vergaderruimtes Kleine vergaderruimtes


  MOBIELE BORDEN & FLIPOVERS

  Eenvoudig overal vergaderen

  Aangezien een open of flexibele vergaderplek zich letterlijk overal in uw kantoorgebouw kan bevinden, is het zinvol om verschillende mobiele visualisatieoplossingen te beschikbaar te stellen die eenvoudig naar de gekozen locatie kunnen worden verplaatst. Hiervoor bieden wij een breed scala aan mobiele oplossingen die uiteraard gebruikt kunnen worden om aantekeningen te maken of te tekenen, maar ook om een veilige workshopopstelling te creëren waarbij de deelnemers een veilige afstand tot elkaar kunnen bewaren.

  • PREMIUM PLUS collectie: Dubbelzijdige whiteboards, prikborden en scheidingsborden
  • Flipovers: één van de meest flexibele hulpmiddelen in een vergaderruimte
  • Mobiele Glasborden: Stijlvolle, dubbelzijdige en magnetische glasborden

   

  Discover Mobile solutions

  INTERACTIEVE TOUCHSCREENS

  Alle gegevens bij de hand tijdens elke vergadering

  Nu steeds meer projecten en processen data-driven zijn, wordt het van cruciaal belang om tijdens elke (stand-up) vergadering in elke ruimte toegang te hebben tot de realtime gegevens. Om dit te ondersteunen, bieden wij het ETX Plus touchscreen assortiment in combinatie met een mobiel onderstel die gemakkelijk kan worden verplaatst. Open eenvoudig een digitaal whiteboard of deel de inhoud van elk mobiel apparaat naar het grote scherm, snel en eenvoudig, in hoge kwaliteit resolutie met de geïntegreerde AirServer-technologie.

  • ETX Plus touchscreens voor brainstorming en snelle toegang tot data
  • Mobiele montageoplossingen
  • Draadloos content delen vanaf persoonlijke apparaten met AirServer

   

  Ontdek ETX Plus Ontdek AirServer

  BORDEN VOOR AAN DE MUUR

  Creëer XL-wanden voor samenwerken

  Als er in het kantoor bepaalde zones zijn die bijzonder geschikt zijn voor spontane vergaderingen, waarom zou u de muren dan niet uitrusten met één of meerdere whiteboards en/of prikborden? Zo kunnen teams hun ideeën snel visualiseren tijdens een brainstorm of (stand-up) meeting. Met de SPACE-UP collectie, die whiteboards en akoestische prikborden in verschillende soorten en maten omvat, kunt u XL-wanden op maat voor samenwerken creëren die perfect aansluiten op de persoonlijke behoeften.

  • Creëer XL wanden met een modern, frameloos ontwerp om samen te werken
  • Mix & match verschillende types en afmetingen
  • Combineer deze oplossingen met onze duurzame WOODEN accessoires

   

  Ontdek Space-Up Ontdek Wooden

  Magic-Charts

  Visualiseer op elke deur, muur of raam

  De Magic-Chart whiteboard- en flipchartfolies kleven eenvoudig op elk vlak oppervlak en kunnen gemakkelijk worden (her)verplaatst wanneer u klaar bent met een meeting. Dit biedt optimale flexibiliteit tijdens vergaderingen die buiten de vergaderzalen plaatsvinden, omdat u elk vlak oppervlak in de werkomgeving kunt gebruiken om ideeën te visualiseren.

  Magic-Charts kleven door middel van statische lading aan elke deur, muur of raam en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten (van 10x20 cm tot 90x120 cm), die bovendien perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Ontdek Magic-Chart

  Neem contact op


  Wilt u meer weten over deze oplossingen voor uw werkplek?

   

  Legamaster bvba

  Tel. : (+32) (0) 15280101
  Email : infobelux@legamaster.com