• ETX e-Screens
  Ervaar de flexibiliteit

  Met de introductie van de ETX-20-serie brengt Legamaster zijn meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke scherm ooit op de markt. De ETX-20-serie biedt u allerlei opties om het scherm naar wens aan te passen. Gecombineerd met zijn talrijke accessoires kan de ETX-20-serie passend gemaakt worden voor elke omgeving en situatie.

   


  AirServer

  Screen mirroring

  Wilt u het scherm van uw laptop of smartphone op de ETX weergeven? De in de ETX-serie voorgeprogrammeerde AirServer-software is voorzien van de allernieuwste screen mirroring-technologie op de markt.

  U kunt de inhoud van uw mobile devices eenvoudig en snel, in hoge resolutie, delen op een groot scherm. Door de compatibiliteit met iOS, Chrome OS, Android en Windows kan iedereen in een handomdraai zijn ideeën delen. Het verbinden van nieuwe apparaten is uiterst eenvoudig, waardoor het de ideale oplossing is voor elke vergaderruimte of klaslokaal.

  ÉÉN KNOP

  Met één knop te bedienen

  De ETX e-Screens hebben slechts één knop, prominent aangebracht aan de voorzijde van het scherm, waarmee u alle functies van de ETX kunt regelen. Met die ene knop kunt u het scherm aan- en uitzetten en alle menu’s openen.

  Elke functie en instelling van de ETX kan worden bediend via een schermmenu dat makkelijk te navigeren is en in 4K UHD-kwaliteit wordt weergegeven. Iedereen die ooit een smartphone heeft gebruikt, zal onmiddellijk vertrouwd zijn met de intuïtieve interface van het scherm.

  KWALITEIT

  Messcherpe beelden van topkwaliteit

  De beeldschermen van de STX-serie bieden messcherpe beelden van topkwaliteit in Ultra-HD. De ingebouwde helderheidssensor, eco-instellingen en automatische slaapmodus verlagen het energieverbruik aanzienlijk.

  Met hun dunne randen en slanke vormgeving zien deze nieuwe schermen er aantrekkelijk uit in elke situatie, terwijl het moderne ontwerp ook een laag gewicht garandeert. 
   

  UBOARDMATE CC

  Maak presenteren leuker!

  Wil jij jouw educatieve presentaties naar een hoger niveau tillen? Maak kennis met UBoardMate CC , een eenvoudige en gebruiksvriendelijke presentatiesoftware voor Legamaster touchscreens. De software biedt een intuïtieve interface en zorgt voor een vloeiende, realistische schrijfervaring. UBoardMate CC beschikt over zowel over ingebouwde functionele hulpmiddelen als tools die de interactie tussen leraren en leerlingen in de klas ondersteunen.

  • Houd studenten elke minuut van je presentatie geïnteresseerd
  • Perfect te combineren met gangbare Office-documenten zoals Powerpoint of PDF's
  • Eenvoudig invoegen van video of afbeeldingen via geïntegreerde browser of bestandsmanager
  • Bereid presentaties voor met interactieve en praktische functies zoals muzieknoten, wiskunde en grammatica tools
  • Neem presentaties op om achteraf te kunnen delen
  • Stimuleer samenwerking tussen leerlingen in de digitale klasomgeving

  Bij aankoop van één van onze ETX touchscreens ontvang je gratis een UBoardMate CC-licentie ter waarde van 50,00 euro.

  GEPERSONALISEERDE ZIJPANELEN

  Personaliseer jouw lesmiddelen

  Gepersonaliseerde zijpanelen zijn een praktische aanvulling voor het ETX touchscreen. Door het logo van de school of universiteit, de gedragsregels of de meest gebruikte sjablonen op de zijpanelen te printen, geef jij klaslokalen of collegezalen een persoonlijk tintje en creëer je een geweldige leerervaring. Met de vier extra whiteboardoppervlakken kunnen lessen vooraf voorbereid worden of kan je eenvoudig een marker gebruiken om tijdens de les beginnen te tekenen, schetsen of schrijven.

  De gepersonaliseerde zijpanelen zijn geschikt voor de 75 inch en 86 inch touchscreens van de ETX-20 serie. Je kan kiezen voor één van de kant-en-klare ontwerpen of zelf een ontwerp aanleveren voor de zijpanelen.

  Radix

  Maak het beheer van apparaten op afstand eenvoudiger dan ooit

  Beheer Legamaster touchscreens met Viso MDM en blijf op de hoogte van het apparatenpark, waar de medewerkers en klanten ook zijn of wat het gebruik ook mag zijn. Beheer, onderhoud, configureer, volg en vergrendel de beschikbare ETX-touchscreens via een enkele interface. Zorg ervoor dat ze klaar en geoptimaliseerd zijn voor hun gebruik. Een Viso MDM-licentie is  verkrijgbaar via Legamaster Radix portal, klik hier en ontvang een korting.

  Touch

  De beste touch-ervaring op de markt

  De ETX is voorzien van een uiterst precies infrarood touchsysteem van de nieuwste generatie, dat 32 aanraakpunten en een bliksemsnelle touch-ervaring biedt. Dankzij het anti-reflectieglas en een 4K UHD-resolutie kan op dit aanraakscherm sneller en nauwkeuriger worden geschreven dan op welk ander scherm dan ook.

  Optical bonding

  De PLUS-editie is optical bonded

  De PLUS-edities van de ETX e-Screens tilen de touch-ervaring met optical bonded panelen naar een nog hoger niveau. Optical bonding elimineert het parallax-effecten, reduceert weerspiegelingen en zorgt ervoor dat het scherm reageert op de exacte plek waar u uw vinger of de stylus plaatst. Het voelt alsof u schrijft op het meest veelzijdige vel papier ooit.

  MONTAGE EN ACCESSOIRES

  Een complete reeks montage-oplossingen en accessoires

  De ETX-serie biedt een volledig assortiment (elektrische, in hoogte verstelbare) montage-oplossingen en accessoires. Voor scholen en universiteiten biedt Legamaster een reeks (whiteboard) zijpanelen en afleggoten. Gaat u het in een vergaderruimte gebruiken? Overweeg dan een proximity sensor die het scherm automatisch inschakelt, of een permanent videoconferencingsysteem (camera plus microfoon) dat altijd en voor iedere gelegenheid gebruiksklaar is. Geen gedoe met hardware van derden, kabels en andere aansluitingen, gewoon een oplossing die gebruikers ondersteunt met precies dat wat ze nodig hebben.

   

   

  BEVEILIGING

  Optimale beveiliging en controle

  Beheerders hebben de mogelijkheid om diverse beveiligingstools te gebruiken om aan uiteenlopende beveiligingsvereisten te voldoen. Bijvoorbeeld:
  - opties voor eindgebruikers beperken
  - apps met een pincode beveiligen
  - wifi en bluetooth uitschakelen en vergrendelen
  - het installeren en/of verwijderen van apps voorkomen
  - veilige modus om wijziging van het systeem te voorkomen
  - het Android OS volledig deactiveren

  VEELZIJDIG

  Veelzijdig en functioneel

  "De ETX-20-serie is ongelooflijk veelzijdig dankzij de ingebouwde Android-omgeving en biedt toegang tot miljoenen applicaties via de ingebouwde appstore. De beheerder heeft volledige controle over het systeem en kan Android desgewenst zelfs uitschakelen. Vanzelfsprekend voorziet deze ETX u ook van de mogelijkheid om een OPS-computer van Legamaster of een externe computer aan te sluiten."

  Dit betekent dat gebruikers en beheerders een platform kunnen creëren dat het beste in hun specifieke behoeften voorziet.

  BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN ETX

  Waarom de ETX kiezen?

  • Geïntegreerde AirServer-software (licentie vereist)
  • Android ingebouwd
  • Geïntegreerde Legamaster-appstore
  • Optical bonding (PLUS editie)
  • Nieuwste generatie infraroodtechnologie
  • 32 touch points
  • Ultra HD-resolutie
  • Anti-reflectieglas
  • Slanke vormgeving, dunne randen

  Wilt u meer weten over de ETX e-screens?

  Legamaster bvba

  Tel. : +32 (0) 15280101
  Fax : +32 (0) 15460887 

  Email : infobelux@legamaster.com

  Contact form

  Privacy & cookies