https://www.legamaster.com/be-nl/home/new/care-share/

Gepersonaliseerde whiteboards

Gepersonaliseerde whiteboards

https://www.legamaster.com/be-nl/cpw

Magic-Charts

Magic-Charts

https://www.legamaster.com/be-nl/magic-chart-home-office

ETX-20 series e-Screens

ETX-20 series e-Screens

https://www.legamaster.com/be-nl/etx

Sessions Meeting Room Software

Sessions Meeting Room Software

https://www.legamaster.com/be-nl/sessions/

Workshop

Workshop

www.legamaster.com/be-nl/workshop/

Airserver Connect

Airserver Connect


Legamaster AirServer Connect
All-in-one screen mirroring device

 

De geheel nieuwe Legamaster AirServer Connect brengt u de meest vloeiende en krachtige screen mirroring ervaring ooit.

De prestaties van de Legamaster AirServer Connect zijn uitstekend. U kunt de inhoud van uw mobile devices eenvoudig en snel, in hoge resolutie, delen op een groot scherm. Door de compatibiliteit met iOS, Chrome OS, Android en Windows kan iedereen in een handomdraai en tegelijkertijd op hetzelfde scherm zijn ideeën delen. Het verbinden van nieuwe apparaten is uiterst eenvoudig, waardoor het de ideale oplossing is voor elke vergaderruimte of klaslokaal.
Gebruiksgemak

Zowel de hardware als software is speciaal ontwikkeld om al uw apparaten te spiegelen (mirroring) naar een groot, centraal scherm op de eenvoudigste en meest stabiele manier. Er is geen extra hardware nodig, er hoeven geen apps te worden geïnstalleerd. De Legamaster AirServer Connect is een plug en play oplossing.

 

De Legamaster AirServer Connect maakt gebruik van een eigen WiFi-netwerk. Collega’s of studenten kunnen door een QR-code te scannen gelijk hun scherm dupliceren naar het centrale scherm zonder verbinding te hoeven maken met het centrale WiFi-netwerk.Ultieme prestaties

Legamaster AirServer Connect is ontworpen op de uiterst krachtige Intel NUC mini-pc. Het levert een verbluffende 4K UHD ervaring in 60 fps, en is in staat om 8 gelijktijdige mirroring verbindingen op het scherm weer te geven in volledige 1080p, end-to-end 60 fps. Het geeft een ultieme beeldkwaliteit weer zonder enige moeite, en kan dit de hele dag volhouden zonder oververhitting.

 

Samenwerken

Het is mogelijk om meerdere gelijktijdige verbindingen op te zetten, waardoor het voor studenten of collega’s mogelijk is om hun ideeën te delen en samen te werken met de rest van de mensen in dezelfde ruimte. Door de draadloze verbinding heeft iedereen volledige bewegingsvrijheid zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Legamaster AirServer Connect werkt in gesloten netwerken zoals universiteiten en bedrijven en biedt uitstekende beheerdersopties, zoals netwerkimplementatie, beveiligingsopties en firewallregels.


Highlights

  • AirPlay + Google Cast + Miracast 
  • Geschikt voor iOS, Windows, Android en Chrome OS
  • Draadloos gastnetwerk
  • Verbluffende 4K UHD ervaring in 60 fps
  • 8+ aansluitingen 1080p, 60 fps
  • Uitstekende beheerdersopties
 Wilt u meer weten over de Legamaster AirServer Connect?

 

Legamaster International B.V.

Tel. : (+31) (0)573 - 71 30 00
Email : info@legamaster.com

Contact formulier

Privacy & cookies